۱۳۸۹ آذر ۲۳, سه‌شنبه

دکتر فریدون شهیدی



«دکتر فریدون شهیدی» یکی ازنام های افتخارآفرین ایرانی است که رتبه چهارم دانشمندان دنیا را تصاحب کرده است.
او یک ایرانی مقیم کانادا و استاد بیوشیمی دانشگاه «مموریال نیوفاندلند»است.

وی در سال ۱۹۹۸ به خاطر همکاری های برجسته اش و تحقیق در زمینه غذاهای دریایی و تاثیر مثبت جهانی این تحقیقات جایزه «ارل مکفی» را از «انجمن تخصصی شیلات آتلانتیک» به خود اختصاص داد. در سال ۱۹۹۶به پاس زحمات و تحقیقات     بی دریغش در زمینه علوم تغذیه در کشور کانادا از سوی انستیتوی علم و فناوری غذایی کانادا مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت. از دیگر جوایز دکتر شهیدی جایزه چهارم انجمن شیمی آمریکا (ACS) در بخش کشاورزی و شیمی تغذیه و جایزه «ویلیام جی اوا» از انستیتوی علوم و تکنولوژی غذایی کانادا است. او رییس انجمن عصاره و کیفیت چربی آمریکا (Aocs)، موسس و رییس انتخابی بخش تغذیه انستیتوی تکنولوژی غذایی (IFT) و بخش کشاورزی و شیمی غذایی (Acs) است. علاوه بر تمام اینها دکتر شهیدی در سال ۲۰۰۵ جایزه «استیفن اس چنگ» را از سوی (IFT) دریافت کرد. او یکی از برگزارکنندگان کنفرانس های علمی سالانه دنیا نیز محسوب می شود و سردبیر مجله«فود لیپیدز» و «فود کمیستری» کاناداست. دکتر شهیدی در سال ۱۹۸۷ عضو هیئت علمی دانشگاه مموریال نیوفاندلند (MUN) شد و در سال ۱۹۹۸ به عنوان پروفسور محقق این دانشگاه به رسمیت شناخته شد. 
درباره این ایرانی موفق در اینجا بیشتر بخوانید

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر